Over Becx Machines

Becx Machines is een merk van BUITEN GEWOON BECX in Moergestel. In 2008 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van onze eigen machines. In begin 2009 is de HS130HR op de markt gebracht naar aanleiding van de vraag vanuit de markt naar een kwalitatief goede en veilige heggensnoeier. Door een unieke combinatie van een perfect snoeiresultaat, grote capaciteit, erg goede mulchfunctie en grote veiligheid is deze machine een groot succes geworden. Dit motiveerde ons om meer machines te ontwikkelen.

Doordat er steeds meer grote werktuigdragers en kranen worden ingezet voor het snoeien van hagen is er besloten om een grotere versie van HS130HR te ontwikkelen. Dit is de HS150HR geworden. In binnen- en buitenland zijn deze machines een groot succes bij zowel hoveniersbedrijven als gemeenten. Om u het complete pakket aan te kunnen bieden hebben wij ook hydraulische armen en onkruidborstel-kantensnijders aan ons aanbod toegevoegd. Door het steeds doorontwikkelen van bestaande én nieuwe machines zorgen wij ervoor dat wij vooraan blijven meelopen lopen op de snoeier- en borstelmarkt.

BUITEN GEWOON BECX

BUITEN GEWOON BECX is ons zusterbedrijf. Voor verkoop, service en onderdelen kunt u hier terecht. In de 1500 m2 grote showroom in Moergestel staan verschillende Becx Machines opgesteld, afgestemd op veel voorkomende situaties. Loop er eens binnen en bekijk samen met ons welke voor u de meest geschikte machine is. Een advies van ons kost u niets maar kan u wel veel geld besparen.

In onze moderne werkplaats in Moergestel van 500 m2 staan vakbekwame monteurs dagelijks tot uw dienst om kleine of grote reparaties te verrichten. Zij beschikken over de modernste slijpbanken en gereedschappen waarmee zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Voor reparaties op locatie staan onze servicewagens dagelijks klaar.

Voor informatie over hoe u BUITEN GEWOON BECX kunt bereiken kijkt u op onze contactpagina of op http://www.buitengewoonbecx.nl