Service & Support

Bij Becx Machines bouwen we al onze machines zelf. Daarom kennen wij onze machines van top tot teen. In ons eigen onderdelenmagazijn hebben wij al onze onderdelen op voorraad liggen waardoor wij u snel kunnen helpen bij een eventuele storing.

De mensen die uw machine gebouwd hebben onderhouden hem ook. Hierdoor bent u verzekert van perfecte service aan uw machine. Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag!

Of het nu gaat om een heggensnoeier, hydraulische arm of onkruidborstel, wij begrijpen dat elke machine een vitaal onderdeel is van uw bron van inkomen en dat deze daarom altijd optimaal en constant moet presteren tijdens de complete levensduur van de machine.

Snel schakelen

Bij Becx Machines houden we van korte lijnen. Door onze toeleveranciers binnen een straal van 50km te kiezen kunnen we onze klant verzekeren dat onze machines in perfecte staat bij de eindgebruiker aankomen. Daarnaast kunnen we snel schakelen. Heeft u behoefte aan een extra component op uw machine? Wij kunnen met onze inpandige productie snel vele oplossingen realiseren zonder dat u weken hoeft te wachten.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring met vergelijkbare machines hebben wij machines weten te ontwerpen die voldoen aan de strengste eisen van onze klanten. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door de beste materialen te gebruiken kunnen wij u ervan verzekeren dat uw machine robuust en veilig is.

Binnenshuis

Door niet alleen onze leveranciers dicht bij huis te kiezen, maar ook zoveel mogelijk onderdelen zelf te produceren houden wij de kwaliteit van onze machines in eigen hand. De mensen die onze machines bouwen kunnen ze daardoor ook deskundig repareren en indien nodig klantspecifieke wensen doorvoeren.

Onze mensen kennen onze machines van top tot teen. Heeft u een vraag of opmerking? Aarzel dan niet ons te bellen en wij lossen het voor u op.

Modulair

Al onze machines zijn zo opgezet dat onderdelen makkelijk te vervangen zijn. Elk onderdeel van uw Becx Machine is los leverbaar waardoor u niet uw complete machine hoeft te vervangen wanneer er iets gebeurt. Hierdoor is de levensduur van een Becx Machine langer dan een vergelijkbare machine.

Wederverkopers

We hebben een netwerk van toegewijde handelaars in binnen- en buitenland die uw Becx Machine kunnen ondersteunen gedurende zijn complete levensduur. Zij kunnen u waar nodig snel en efficiënt voorzien van gespecialiseerde service op locatie. Verder zijn zij er natuurlijk voor advies en ondersteuning.

Servicekaart

Door met ingang van januari 2014 registratiekaarten mee te leveren met onze machines kunnen wij uw servicegegevens nog beter bijhouden. Als u deze registratiekaart volledig invult krijgt u een gratis Becx Machines jas. Wij kunnen hierdoor de servicegegevens van uw machine exact voor u bijhouden, zodat u bij hulp aan uw machine snel en op de juiste manier geholpen kunt worden.