Welkom bij Becx Machines

BUITEN GEWOON BECX ontwerpt professionele werktuigen sinds 2008, onder de naam Becx Machines. Naast heggensnoeiers en onkruidborstels heeft Becx ook een aantal hydraulische armen in het assortiment.

Becx is expert op het gebied van grootschalig machinaal snoeien en het bestrijden van onkruid. Wij zijn er van overtuigd dat voor heggensnoeien en onkruidbestrijding de mechanische methode de beste en meest duurzame is. Op deze manier word het potentieel van de dragende machine ten volste benut en worden er geen extra brandstoffen gebruikt voor het branden of koken van onkruid. Ook met het oog op het verbod van bestrijdingsmiddelen heeft u met een Becx onkruidborstel dé machine voor de toekomst in huis!

Kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en snelheid; Becx Machines worden gebouwd met deze vier speerpunten in het achterhoofd. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons altijd op de eerste plaats!!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken op welk gebied we u van dienst kunnen zijn.

Registreer uw machine

Recent een Becx Heggensnoeier gekocht? Registreer hier uw machine en ontvang een gratis Blåkläder kwaliteitsjas!

IDEE

Een goed product ontstaat vanuit een idee. Becx Machines streeft ernaar dit idee zo compleet mogelijk te transformeren naar een functionele en duurzame machine. Binnen de engineeringsafdeling van Becx wordt een idee een tekening, een tekening een prototype en na doorontwikkeling een product. Een STERK product waar Becx voor de volle 100% achter staat!

Productie

Omdat Becx gelooft in korte lijnen en snel schakelen, houdt Becx de productie en ontwikkeling  van haar producten graag in of kort bij huis. Dankzij deze korte lijnen, zowel qua afstand als qua communicatie, kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd, vindt er goede controle plaats op de geproduceerde delen en kan een constante kwaliteit en tijdige levering gewaarborgd.

Informatie

Informatie is waar het tegenwoordig om draait. Becx gelooft in het belang van goede informatie. Op deze website vindt u uitgebreide gegevens over onze machines. Indien gewenst kun u bij uw dealer een inlogcode aanvragen voor nog uitgebreidere informatie in de vorm van handleidingen en stuklijsten.