• HS75HR

HS75HR

Heggensnoeier met een werkbreedte van 75cm

ÉÉN WERKGANG

De Becx HS75HR is de kleinste machine uit de heggensnoeierserie van Becx Machines. Deze heggensnoeier heeft twee messenkoppen en is compleet opnieuw ontwikkeld. Door de geringe afmetingen, is het gewicht zeer laag en de benodigde oliestroom zeer klein. Dit betekent dat de HS75HR heggensnoeier zelfs aan kleine tractoren aangebouwd kan worden. Daarbij heeft ook deze snoeier alle kwaliteiten van onze andere heggensnoeiers.

EXTRA VEILIG EN BETROUWBAAR

Met de HS75HR heeft Becx Machines een extra stap in veiligheid gezet. Doordat een lichte heggensnoeier als hoofddoel is gekozen, moest zowel de kap als het frame lichter en dunner gemaakt worden. Om toch voor extra veiligheid te gaan, zijn de veiligheidsdelen van de kap uitgevoerd met extra hoge sterkte staal, dat tot wel 4 x beter bestand is tegen schade dan ons regulier Becx Machines staal. Hierdoor is veiligheid gegarandeerd.

CAPACITEIT

Een Becx heggensnoeier kan heggen in één werkgang veel inkorten zonder concessies te doen aan het goede resultaat. Doordat in de machine geen kettingen of v-snaren worden gebruikt, maar uitsluitend hydromotoren, is het geluidsniveau zeer laag. Ook met de twee messenkoppen van de HS75HR is hier geen concessie aan gedaan.

HS75HR

Snoeien in één werkgang, nu voor iedereen toegankelijk