• OBKS90-45

OBKS90-45

Een onkruidborstel- kantensnijder die het werk voor ú doet.

VOLLEDIG HYDRAULISCH

De OBKS90-45 is een prachtig complete machine voor de intensieve gebruiker. De machinist kan vanuit zijn cabine alle draai- en zwenkfuncties hydraulisch bedienen. Deze vele instelmogelijkheden komen ten goede aan het aantal meter dat per dag geborsteld en gesneden kan worden. Doordat de borstel en het snijmes vanuit de cabine verstelbaar zijn, zijn de meeste graskanten en de te borstelen verhardingen geen probleem voor deze machine! Ook is het mogelijk om het snijmes afzonderlijk volledig te heffen om zo ook enkel borstelwerk te doen.

OMGEVING

In tegenstelling tot vele onkruidbestrijdingsmachines gebruikt de OBKS90-45 géén giftige stoffen en géén extra diesel voor het koken van water. De OBKS90-45 werkt op de hydrauliek van het werktuig en is hiermee dus dé oplossing voor de toekomst als het gaat om grootschalige duurzame en veilige onkruidbestrijding. Om beschadiging aan de verharding te voorkomen is een extra grote onkruidborstel met veel plukken ontwikkeld. Deze borstel heeft zelfs op lage toeren een uitstekende werking!

SNIJMES

De snijarm is zowel in de breedte als in de hoogte hydraulisch verstelbaar. Beide verstellingen zijn uitgevoerd met drukgeregelde kleppen, waardoor het snijmes niet ongewenst van positie kan veranderen. Ook is de snijmesaansturing uitgerust met twee accumulators waardoor het snijmes onder te hoge belasting kan uitwijken. De drukmeter geeft de machinist een duidelijk beeld van de belasting.

OBKS90-45

Borstelen en kanten snijden in één werkgang.