• HS130HR

HS130HR

Heggensnoeier met een werkbreedte van 130cm

ÉÉN WERKGANG

De Becx HS130HR is een heggensnoeier die speciaal is gebouwd voor het professioneel snoeien van heggen in één werkgang. Het materiaal wordt afgesneden, door de gepatenteerde dubbele messchijven en de gesloten behuizing tot een minimum verkleind en teruggebracht in de heg. Hierdoor wordt het opruimen en afvoeren van snoeiafval tot een minimum beperkt. Door het door Becx gepatenteerde snijsysteem zijn de afsnijdingen van de beste kwaliteit.

VEILIG EN BETROUWBAAR

Door de gesloten behuizing is de HS130HR uitermate veilig te noemen. De behuizing voorkomt het wegspatten van materiaal. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, een degelijke constructie en directe aandrijving door hydromotoren wordt stilstand tot een minimum beperkt. Ook is het onderhouden van de machine zeer eenvoudig en voordelig.

CAPACITEIT

Een Becx heggensnoeier kan heggen in één werkgang veel inkorten zonder concessies te doen aan het goede resultaat. Doordat in de machine geen kettingen of V-snaren worden gebruikt, maar uitsluitend hydromotoren is het geluidsniveau van de machine zeer laag.

HS130HR

Snoeien in één werkgang met een breedte van 130cm.