Veelgestelde vragen

De levertijd hangt altijd af van het seizoen en de soort machine, maar over het algemeen streven we ernaar uit voorraad, dus binnen één à twee weken te kunnen leveren.

Er zijn veel machines op de markt die claimen dat ze hetzelfde kunnen, maar in werkelijkheid komen ze niet in de buurt van de prestaties die een Becx Heggensnoeier levert. Een Becx Machine is makkelijk te onderhouden, heeft aparte mulchmessen, een gepatenteerd snijsysteem en zorgt voor een perfecte afsnijding van uw haag. Waar een snoeier van de concurrent al snel bruine heggen tot gevolg heeft door gespleten takken, snijdt een Becx Heggensnoeier uw takken recht en vlak af waardoor de heggen groen blijven.

Daarnaast is een Becx Machine modulair. Waar andere machines uit één stuk gemaakt zijn is het bij Becx Heggensnoeiers mogelijk om alle onderdelen afzonderlijk te vervangen. Hierdoor is bij bijvoorbeeld een botsing met de grond of muur mogelijk om een nieuwe kap op de machine te zetten. Probeer dat maar eens bij een andere heggensnoeier voor elkaar te krijgen.

Staat uw vraag er niet bij?

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw vraag niet in onze veelgestelde vragen staat. Daarom kunt u contact met ons opnemen op onderstaande manieren. U kunt ook het contactformulier op de site invullen, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen