Over Becx Machines

Becx Machines is gevestigd aan De Sonman 35 in Moergestel.

In 2008 zijn wij, naar aanleiding van de vraag vanuit de markt, begonnen met het ontwikkelen van de eerste “Becx Machine”, zijnde een heggensnoeier.

Na het bouwen, testen en door ontwikkelen hebben we begin 2009 de HS130HR op de markt gebracht. Door een unieke combinatie van een perfect snoeiresultaat, grote capaciteit, erg goede mulchfunctie en veiligheidseigenschappen is deze machine een groot succes geworden.

Het succes van deze eerste machine heeft ons er toe gebracht om meerdere modellen heggensnoeiers te ontwikkelen waarin we hetzelfde gepatenteerde snijprincipe gebruiken.

Doordat de vraag was ontstaan naar een meer robuuste machine welke kon worden gebruikt aan grotere werktuigdragers en graafmachines is als tweede de HS150HR op de markt gebracht.

Nu, 10 jaar na het op de markt brengen van onze eerste machine, omvat ons leveringsprogramma inmiddels 14 verschillende aanbouwwerktuigen en zijn we nog steeds volop aan het ontwikkelen. Ons assortiment bestaat uit heggensnoeiers met een werkbreedte van 75cm tot 240cm. Onkruidborstels, onkruidborstel/kantensnijders en diverse aanbouwdelen zoals een wielladerarm en een dubbele rotator voor montage van de heggensnoeiers aan een graafmachine.

Zowel in binnen- en buitenland zijn deze machines al jaren een groot succes bij groen aannemers, hoveniersbedrijven en gemeenten. Door het steeds door ontwikkelen van bestaande én nieuwe machines zorgen wij ervoor dat wij vooraan blijven lopen op de snoeier- en borstelmarkt.

De vraag naar een elektrische aanbouwwerktuigen is groeiende en met de ontwikkeling van onze elektrische heggensnoeier hebben we daarop ingespeeld.

De eerste elektrische Becx heggensnoeier HS75ER is sinds eind 2019 een feit.  De Becx HS75ER  heeft een werkbreedte van 75 cm. Bij deze heggensnoeier zijn de twee hydromotoren vervangen door twee 48 volt Electro motoren.

Waar wij als Becx Machines nu staan hebben wij ook vooral te danken aan u als klant. Uw vraag naar kwalitatief goede aanbouwwerktuigen en uw inbreng bij het ontwikkelen hiervan heeft ertoe bijgedragen dat wij producten kunnen leveren die langdurig aan uw wensen kunnen voldoen.

Met vriendelijke groet, Team Becx Machines.