• OB90

OB90

De OB90 is dé juiste keuze voor de gebruiker die vele borstelmeters op een dag maakt.

VOLLEDIG HYDRAULISCH

Alle instelmogelijkheden zijn hydraulisch gestuurd waardoor de machinist alle hoeken en kanten gemakkelijk kan bereiken zonder tijd te verliezen.

De borstelarm is over een groot bereik zwenkbaar van links naar rechts. De kop kan zowel voorover en achterover als naar links en rechts kantelen. Op deze manier kan de machinist de borstel precies daar aan de grond krijgen waar nodig!

De OB90 is ook uitvoerbaar met hydraulisch instelbaar kantensnijmes.  Ombouwen is altijd mogelijk, mocht u later besluiten ook te willen kantensnijden met uw machine.

OMGEVING

In tegenstelling tot vele onkruidbestrijdingsmachines gebruikt de OB90 géén giftige stoffen en verbruikt de OB90 géén extra diesel voor het koken van water. De OB90 werkt op de hydrauliek van de werktuigdrager en is hiermee dus dé oplossing voor de toekomst als het gaat om grootschalige duurzame en veilige onkruidbestrijding. Om beschadiging aan de verharding te voorkomen is een extra grote onkruidborstel met veel kabelplukken ontwikkeld. Deze borstel heeft op lage toeren een uitstekende werking!

OB90

Onkruidborstel, uit te breiden met kantensnijmes!