• HS210HR

HS210HR

Heggensnoeier met een werkbreedte van 210 cm

GROOT

De Becx HS210HR is de grootste machine uit de heggensnoeierserie van Becx Machines. Deze heggensoeier met 5 messenkoppen is gebaseerd op de HS131HR en beschikt daarom over de voordelen van de voorgaande modellen. De behuizing is standaard uiterst robuust uitgevoerd zodat bijvoorbeeld bij de aanbouw aan een kraan geen extra beschermbeugel benodigd is.

VEILIG EN BETROUWBAAR

Door de gesloten behuizing is de HS210HR uitermate veilig te noemen. De behuizing voorkomt het wegspatten van materiaal. Door het gebruik van hoge sterkte staal, een degelijke constructie en directe aandrijving door topkwaliteit hydromotoren wordt stilstand tot een minimum beperkt. Ook is het onderhouden van de machine zeer eenvoudig en voordelig.

CAPACITEIT

Een Becx heggensnoeier kan heggen in één werkgang veel inkorten zonder concessies te doen aan het goede resultaat. Doordat in de machine geen kettingen of v-snaren worden gebruikt, maar uitsluitend hydro-motoren is het geluidsniveau zeer laag. Daarnaast is deze machine bedoeld om veel werk te verrichten. Met een werkbreedte van 210 cm kunnen vele heggen in slechts één werkgang gesnoeid worden.

HS210HR

Heggensnoeien, maar dan gróót.