• OB90M

OB90M

MANUEEL

De M in OB90M staat voor manueel. Door de slimme constructie is de OB90M volledig naar wens en behoefte in te stellen door de gebruiker. Met een zwenkbereik van maar liefst 180 graden kan de machine over een groot bereik gebruikt worden. Door de kop te draaien kan de hoek ten opzichte van de verharding ingesteld worden. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van hydraulische zwenkopties is slechts één hydraulische pers- en retouraansluiting op het dragend voertuig benodigd.

MULTIFUNCTIONEEL

De OB90M is niet alleen in de breedte instelbaar. Ook kan de borstelkop gekanteld worden. Dit maakt het mogelijk om de niet vlakke straatwerken of bijvoorbeeld goten te borstelen. De borstel is eenvoudig te vervangen. Niets staat u meer in de weg om deze machine op alle terreinen te kunnen gebruiken.

BETROUWBAAR

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en componenten zijn we er in geslaagd een betrouwbare machine te ontwikkelen. We hebben geen concessies gedaan aan de functionaliteit en kwaliteit waardoor de machine jarenlang ingezet kan worden.

OB90M

Eenvoudig, duurzaam en handig