Service & Support

Bij Becx Machines bouwen we de machines zelf. Daarom kennen wij de machines van top tot teen. In ons eigen onderdelenmagazijn hebben wij alle onderdelen op voorraad liggen waardoor wij u snel kunnen helpen bij een eventuele storing.

Of het nu gaat om een heggensnoeier, hydraulische arm of onkruidborstel, wij begrijpen dat elke machine een vitaal onderdeel is van uw bron van inkomen en dat deze daarom altijd optimaal en constant moet presteren tijdens de gehele levensduur van de machine.

Snel schakelen

Bij Becx Machines houden we van korte lijnen. Door onze toeleveranciers binnen een straal van 50km te kiezen kunnen we onze klant verzekeren dat onze machines in perfecte staat bij de eindgebruiker aankomen. Daarnaast kunnen we snel schakelen. Heeft u behoefte aan een extra component op uw machine? Wij kunnen met onze inpandige productie snel vele oplossingen realiseren zonder dat u weken hoeft te wachten.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring met vergelijkbare machines hebben wij machines weten te ontwerpen die voldoen aan de strengste eisen van onze klanten. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door de beste materialen te gebruiken kunnen wij u ervan verzekeren dat uw machine robuust en veilig is.

Binnenshuis

Door niet alleen onze leveranciers dicht bij huis te kiezen, maar ook zoveel mogelijk onderdelen zelf te produceren houden wij de kwaliteit van onze machines in eigen hand. Alle Becx Machines worden door onze vakbekwame monteurs opgebouwd.

Onze mensen kennen onze machines van top tot teen. Heeft u een vraag of opmerking? Aarzel dan niet ons te bellen en wij lossen het voor u op.

Modulair

Al onze machines zijn zo opgezet dat onderdelen makkelijk te vervangen zijn. Elk onderdeel van uw Becx Machine is los leverbaar waardoor u niet uw complete machine hoeft te vervangen wanneer er iets gebeurt. Hierdoor is de levensduur van een Becx Machine langer dan een vergelijkbare machine.